Δε12102018

Last update02:08:38 PM

Greek English German Italian Russian
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Καταστηματα Ταχυμεταφορές Ταχυμεταφορές Σκόπελος: ACS σημαίνει courier

Ταχυμεταφορές Σκόπελος: ACS σημαίνει courier

 

Η ACS Courier λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier) για την αποστολή εγγράφων, μικροδεμάτων και δεμάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, με βασικό της στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές. Προσφέροντας επί 37 χρόνια στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά όλης της χώρας πλήρεις, αξιόπιστες, προσιτές και ποιοτικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση των επειγουσών ταχυδρομικών τους αναγκών, η ACS έχει ταυτίσει αναμφισβήτητα το όνομά της με την υπηρεσία Courier στην Ελλάδα.

Η ACS COURIER έχει καταφέρει να μειώσει στο ελάχιστο το κόστος των αποστολών της, διατηρώντας την ποιότητα των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς στο υψηλότερο επίπεδο.

 

 

Τρέχουσες Προσφορές

Τώρα η κάρτα μέλους ACS Member σού προσφέρει:

 

 

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την κάρτα ACS Member στην ιστοσελίδα https://www.acscourier.net/el/web/greece/acs-member ή στο τηλέφωνο 24240-22720.

 

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 

 

ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΕΙΛΕΤΕ Η ACS ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ

 

      Εκπτώσεις  έως 83%*       

     Αποστολές από  3-10 κιλά  στην τιμή των 3 κιλών

     Αποστολές από  11-20 κιλά  στην τιμή των 6      κιλών

                   Αποστολές από  21-30 κιλά  στην τιμή των 10 κιλών

 

ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ACS 

 

Βρες το ACS Smart Point της περιοχής σου - στα συνεργαζόμενα πρατήρια Shell!

Τώρα, μπορείς να παραλάβεις ή να στείλεις την αποστολή σου εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα αξιόπιστα!

Τι κερδίζω?

  • Επισκέπτεσαι το ACS Smart Point της επιλογής σου, στα συνεργαζόμενα πρατήρια Shell με πολύ εύκολη πρόσβαση, στο δικό σου χρόνο, χωρίς να περιμένεις τον courier στο χώρο σου! (διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης ανάλογα του σημείου, ακόμα και σε αργίες, Σαββατοκύριακα, 24 ώρες Χ 7 ημέρες)
  • Χρησιμοποιείς τις ασφαλείς συσκευασίες ACS, που παρέχονται εντελώς δωρεάν στα σημεία ACS Smart Point, για τη μεταφορά των αποστολών σου!
  •  Ενημερώνεσαι αυτόματα για την πορεία και την παράδοση της αποστολής σου με προσωποποιημένο SMS και e-mail, μέσω του πιο σύγχρονου συστήματος παρακολούθησης αποστολών Track and Trace! 

Μάθε περισσότερα!

Μάθε περισσότερες πληροφορίες στο διαφημιστικό video της υπηρεσίας και ενημερώσου για τα χαρακτηριστικά και τις χρεώσεις στο ενημερωτικό έντυπο που θα βρεις στα επιλεγμένα πρατήρια Shell (κάνε κλικ εδώ για να το δεις σε αρχείο pdf) ή στο τηλέφωνο Εξυπηρέτησης Πελατών ACS 210-8190000.

Η ΑCS σήμερα

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών της, η ACS αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία στην αγορά των ταχυ-μεταφορών, καθώς:

  • Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία, με περισσότερα από 350 καταστήματα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες επικοινωνίας εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και ιδιωτών σε 200 χώρες σε όλο τον κόσμο, με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία.
  • Διαθέτει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στην εγχώρια αγορά ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, ενώ είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9002.
  • Διαθέτει τις αρτιότερες και πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό και αυτόματα συστήματα διαλογής και παρακολούθησης και εντοπισμού των αποστολών.
  • Κατέχει Ειδική & Εθνική Γενική Άδεια παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς στην Ελληνική Αγορά.
  • Συνεργάζεται με διεθνούς εμβέλειας δίκτυα ταχυμεταφορών για τη διεκπεραίωση αποστολών, τόσο εντός Ελλάδας σαν αντιπρόσωπος–εργολήπτης,  όσο και στο εξωτερικό για τις αποστολές σε όλο τον κόσμο.
  • Αποτελεί εξέχον μέλος του δυναμικού επιχειρηματικού ομίλου Info-Quest.

Στο γραφείο μας το οποίο βίσκεται στη θέση Αγ. Ρηγινάκης Σκοπέλου μπορείτε να εξοφλήσετε λογαριασμούς:

- Ρεύματος / Ενέργειας

- Φυσικού Αερίου

- Ύδρευσης & Δήμων

- Σταθερής & Κινητής Τηλεφωνίας 

- Οφειλές Δημοσίου

- Internet & Συνδρομητική Τηλεόραση

- Ασφάλειες

 

Παραδόσεις-Παραβές  (Γλώσσα Σκοπέλου, Ν. Κλήμα, Πάνορμος, Λουτράκι)

Δευτέρα,Τετάρτη,Παρασκευή

 

Ώρες λειτουργίας γραφείου

Δευτέρα-Παρασκευή: 8.30 πμ-8 μμ

Σάββατο: 9πμ-2μμ

Κυριακή: Κλειστά

 

 

Υπεύθυνος Καταστήματος: Γερακίνης Γεώργιος

        Δ/νση:Αγ. Ρηγινάκης Σκοπέλου

        Περιοχή:Σκόπελος

Τηλ/Fax:2424022720,6951689541/2-3-4