Τρ09232014

Last update06:27:51 PM

Back Βρίσκεστε εδώ: Home Καταστηματα Ταχυμεταφορές Ταχυμεταφορές Σκόπελος: ACS σημαίνει courier

Ταχυμεταφορές Σκόπελος: ACS σημαίνει courier

 

Η ACS Courier λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς (courier) για την αποστολή εγγράφων, μικροδεμάτων και δεμάτων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, με βασικό της στόχο την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε ανταγωνιστικές τιμές. Προσφέροντας επί 29 χρόνια στις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά όλης της χώρας πλήρεις, αξιόπιστες, προσιτές και ποιοτικές υπηρεσίες για την αντιμετώπιση των επειγουσών ταχυδρομικών τους αναγκών, η ACS έχει ταυτίσει αναμφισβήτητα το όνομά της με την υπηρεσία Courier στην Ελλάδα.

Η ACS COURIER έχει καταφέρει να μειώσει στο ελάχιστο το κόστος των αποστολών της, διατηρώντας την ποιότητα των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς στο υψηλότερο επίπεδο.

 

 

Τρέχουσες Προσφορές

 

H ACS παίρνει ένα μεγάλο βάρος από τις αποστολές σας 

 

Στείλτε τις αποστολές σας από τα καταστήματα ACS με τις υπηρεσίες point to door και pont to point με

Η ACS KAI TO ΧΕΙΜΩΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΚΙΛΑ   ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ έως 83%

 

-Αποστολές από 3 έως 10 κιλά στην τιμή των 3 κιλών

-Αποστολές από 11 έως 20 κιλά στην τιμή των 6 κιλών

     -Αποστολές από 21 έως 30 κιλών στην τιμή των 10 κιλών

Με τη κάρτα μέλους απολαμβάνει κάποιος μοναδικά προνόμια. Το ACS Member είναι το νέο καινοτομικό πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών ACS Courier. Απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες των καταστημάτων του Δικτύου της ACS, που θέλουν να επωφεληθούν από τις συχνές χρήσεις των υπηρεσιών της ACS.

 

Η ΑCS σήμερα

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών της, η ACS αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία στην αγορά των ταχυ-μεταφορών, καθώς:

  • Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο στην Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία, με περισσότερα από 350 καταστήματα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες επικοινωνίας εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και ιδιωτών σε 200 χώρες σε όλο τον κόσμο, με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία.
  • Διαθέτει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στην εγχώρια αγορά ταχυμεταφορών στην Ελλάδα, ενώ είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9002.
  • Διαθέτει τις αρτιότερες και πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό και αυτόματα συστήματα διαλογής και παρακολούθησης και εντοπισμού των αποστολών.
  • Κατέχει Ειδική & Εθνική Γενική Άδεια παροχής υπηρεσιών ταχυμεταφοράς στην Ελληνική Αγορά.
  • Συνεργάζεται με διεθνούς εμβέλειας δίκτυα ταχυμεταφορών για τη διεκπεραίωση αποστολών, τόσο εντός Ελλάδας σαν αντιπρόσωπος–εργολήπτης,  όσο και στο εξωτερικό για τις αποστολές σε όλο τον κόσμο.
  • Αποτελεί εξέχον μέλος του δυναμικού επιχειρηματικού ομίλου Info-Quest.

 

Στο γραφείο μας το οποίο βίσκεται στη θέση Αγ. Ρηγινάκης Σκοπέλου μπορείτε:

  1. Να εξοφλήσετε λογαριασμούς ΔΕΗ,WIND,HOL,TELLAS
  2. Προπληρωμένοι χρόνοι ομιλίας για:ΟΤΕ,VODAFONE,WIND,Q,COSMOTE,FROG,OTENET,FOTHNET,VIVODI,PAYSAFE
  3. Nα αποστείλετε και να παραλάβετε χρήματα με την υπηρεσίαMoney Gram.  Τα χρήματα σας αποστέλλονται μέσα σε 10 λεπτά. Δεν υπάρχουν περίπλοκες διαδικασίες, ενώ δεν χρειάζεται να έχετε τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα.

 

Παράδοση στη Γλώσσα Σκοπέλου

Δευτέρα,Τετάρτη,Σάββατο

 

Ώρες λειτουργίας γραφείου

Δευτέρα-Παρασκευή: 8.30 πμ-8 μμ

Σάββατο: 9πμ-2μμ

Κυριακή: Κλειστά

 

 

Υπεύθυνος Καταστήματος: Γερακίνης Γεώργιος

        Δ/νση:Αγ. Ρηγινάκης Σκοπέλου

        Περιοχή:Σκόπελος

Τηλ/Fax:2424022720,6951689544