Πε04182024

Last update01:19:37 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Τρίτη 29/07 προσφορά στη βενζίνη

Τρίτη 29/07 προσφορά στη βενζίνη

Λάβετε θέσεις για το απόλυτο Test Drive!

 Αύριο Τρίτη 29/07 γεμίστε με Shell V-Power σε ειδική τιμή προσφοράς... στη τιμή της απλής αμόλυβδης και απολαύστε υψηλότερη απόδοση, καλύτερη επιτάχυνση αλλά και μεγαλύτερη προστασία... στο φουλ!

Shell V-Power Diesel

 
 

Περισσότερη δύναμη για μεγαλύτερη διάρκεια!

Δείχνοντας το δρόμο


Τίποτα δεν μένει σταθερό. Έτσι, στη Shell προσπαθούμε διαρκώς να τελειοποιήσουμε την κίνηση μέσα από συνεχείς καινοτομίες. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαστε πρωτοπόροι στη βελτίωση και την εξέλιξη της τεχνολογίας για το πετρέλαιο κίνησης. Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας είναι το νέο πετρέλαιο κίνησης Shell V-Power Diesel. Σχεδιασμένο να απελευθερώνει τη δύναμη του κινητήρα σας, προσφέρει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης και προστασίας, βοηθώντας σας να απολαμβάνετε περισσότερη δύναμη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

 

Γράφοντας ιστορία


Ο αγώνας 24 ωρών του Le Mans έχει τη φήμη του πιο σκληρού αγώνα ταχύτητας σε όλο τον κόσμο, όπου μόνο οχήματα με εκπληκτική δύναμη και εξαιρετικά καύσιμα μπορούν να διεκδικήσουν την νίκη. Το 2006, για πρώτη φορά, ένα πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο, το Audi R10 TDI με καύσιμα Shell V-Power Diesel, κέρδισε τον αγώνα ταχύτητας 24 ωρών του Le Mans. Μετά από την πρώτη αυτή ιστορική νίκη, η ομάδα της Audi, κατάφερε για 2 ακόμα συνεχόμενες χρονιές το συναρπαστικό αυτό αγώνα, πάντα με Shell V-Power Diesel. Το πετρέλαιο κίνησης Shell V-Power Diesel είναι ένα καύσιμο ικανό να κάνει την διαφορά όταν χρησιμοποιείται σε συνθήκες όπου η απόδοση και η αντοχή είναι απαραίτητα συστατικά για την επιτυχία.

 


Διατηρώντας τη δύναμη του κινητήρα σας

 


Με την πάροδο του χρόνου, συνήθως δημιουργούνται επικαθίσεις στο σύστημα ψεκασμού του κινητήρα μειώνοντας έτσι την απόδοσή του. Για να διατηρηθεί, λοιπόν, η απόδοσή του σε κορυφαία επίπεδα, πρέπει αυτά τα ευαίσθητα εξαρτήματα του κινητήρα να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση.

Το Shell V-Power Diesel, με τη μοναδική του σύνθεση, είναι σχεδιασμένο ώστε να απομακρύνει τις επικαθίσεις που ήδη υπάρχουν στον πετρελαιοκινητήρα και να αποτρέπει την επαναδημιουργία τους, έτσι ώστε εσείς να ζείτε μία ακόμα καλύτερη εμπειρία οδήγησης.

Το Shell V-Power Diesel, είναι σχεδιασμένο να διατηρεί τα μπεκ ψεκασμού σε άριστη κατάσταση, βοηθώντας έτσι την καύση και την απόδοση του κινητήρα.

 

 

Βραβευμένη τεχνολογία


Το Shell V-Power Diesel είναι το πρώτο και το μοναδικό καύσιμο που ενσωματώνει την επαναστατική τεχνολογία GTL (Gas to Liquid). Παρασκευασμένο από φυσικό αέριο, χαρακτηρίζεται από υψηλό αριθμό κετανίων και καθαρότητα που εξασφαλίζουν καλύτερη ανάφλεξη και καύση. Η Shell, πρωτοπόρος στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, έχει πρωτοστατήσει στη δημιουργία αυτού του πρωτοποριακού συστατικού παγκοσμίως. Δεν αποτέλεσε, λοιπόν, έκπληξη ότι το βραβείο “Professor Ferdinand Porsche” απονεμήθηκε σε έναν από τους κορυφαίους επιστήμονες της Shell, για την ανάπτυξη της πρωτοποριακής αυτής τεχνολογίας στο πετρέλαιο κίνησης. Αυτή είναι και η πρώτη φορά που το βραβείο αυτό απονέμεται σε έναν επιστήμονα που δεν προέρχεται από τον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η απαράμιλλη καθαριότητα του συστατικού GTL της Shell (δεξιά) είναι φανερή όταν αυτό συγκρίνεται με το συμβατικό πετρέλαιο κίνησης (αριστερά).

 

 

ΑΦΟΙ ΜΠΑΛΛΑ 

ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΤΗΛ:24240-34120