Πα04192024

Last update07:15:13 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Εκλογές 2014 Εξέφρασα την επιθυμία μου να στηρίξω τον τόπο μου μέσω του υποψηφίου Δημάρχου Σκοπέλου κ. Περίσση. Δήλωση υποψηφιότητας του κ. Χήρα

Εξέφρασα την επιθυμία μου να στηρίξω τον τόπο μου μέσω του υποψηφίου Δημάρχου Σκοπέλου κ. Περίσση. Δήλωση υποψηφιότητας του κ. Χήρα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν στην εκλογή μου ως Περιφερειακού Σύμβουλου και κατά τη διάρκεια της θητείας μου. Εύχομαι καλή επιτυχία στους καινούργιους υποψηφίους  της εκλογικής ενότητας των Βορείων Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Καραγκιόζο από την Σκόπελο και  κ. Πλωμαρίτη από την Σκιάθο που συμμετέχουν στον Συνδυασμό του τωρινού Περιφερειάρχη κ. Αγοραστό.

Η θητεία μου μαζί του ήταν ένα μεγάλο σχολείο αφού μου δίδαξε την σπουδαιότητα  του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και του τρόπου ζωής των πολιτών της χώρας μας. Ο ίδιος με εφοδίασε με γνώσεις και εμπειρίες  οι οποίες θα με ακολουθούν  καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μου.

Η απόφασή μου να μην ασχοληθώ με τα κοινά και να μην συμμετέχω με τον συνδυασμό του κ. Αγοραστού ήταν ίσως η δυσκολότερη πολιτική απόφαση που έχω πάρει και εξαρτήθηκε από προσωπικούς λόγους.

Εξέφρασα την επιθυμία μου να στηρίξω τον τόπο μου μέσω του υποψηφίου Δημάρχου Σκοπέλου κ. Περίσση, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός που δεν με προσέγγισε για ψηφοθηρικούς λόγους αλλά για να αξιοποιήσει τις γνώσεις μου στα Ευρωπαϊκά προγράμματα είτε μέσω Περιφέρειας “ΕΣΠΑ” είτε εκτός αυτής. Είχα ξεκαθαρίσει ότι θα ήμουν δίπλα στην καινούργια Δημοτική Αρχή της Σκοπέλου όποια και αν εκλεγόταν ασχέτως της  επιλογής μου.

Δυστυχώς κάποιοι εκμεταλλευόμενοι τις προαναφερθείσες αποφάσεις μου, προφανώς για προπαγανδιστικούς λόγους, ξεκίνησαν μια επίθεση προς το πρόσωπό μου και προς πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκα. Εξαιτίας όλων αυτών μου δημιουργήθηκε η ανάγκη να υπερασπιστώ τη καθαρότητα του ονόματός μου και των συνεργατών μου.

Θέλοντας λοιπόν να βάλω τέλος στις παραφιλολογίες του τελευταίου διαστήματος ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου με τον Συνδυασμό του κ. Περίσση ως Δημοτικός Σύμβουλος  Σκοπέλου. Η στήριξή σας στο πρόσωπό μου και κατ’ επέκταση στο συνδυασμό που συμμετέχω είναι καθ’ όλα πολύτιμη. Η ομάδα μας κατέχει το καταλληλότερο μείγμα απαιτούμενης εμπειρίας, φρεσκάδας, καινοτομίας και απαραιτήτων πολιτικών σχέσεων ανεξαρτήτως βαθμίδας στην κρατική μηχανή και κομματικών αντιλήψεων.

Εν κατακλείδι οι λόγοι που με οδήγησαν ώστε να πάρω την τελική μου απόφαση ποικίλουν αλλά καταλύτης υπήρξε η θέλησή μου να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον τόπο καταγωγής μου, την Σκόπελο, εκμεταλλευόμενος τις γνώσεις μου και την εμπειρία που έχω αποκτήσει από την εμπλοκή μου με τα κοινά του τόπου τα τελευταία χρόνια.

Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους όλων των βαθμίδων έναν έντιμο και καλό αγώνα.