Σκόπελος Online

Κυ12162018

Last update05:33:34 PM

Greek English German Italian Russian
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Ζητούν κάλπες και στη Σκόπελο για τις εκλογές Eπιμελητηρίουτ

Ζητούν κάλπες και στη Σκόπελο για τις εκλογές Eπιμελητηρίουτ

Σημαντικό βήμα χαρακτηρίζεται από τους επαγγελματίες των νησιών το γεγονός ότι θα στηθούν για πρώτη φορά κάλπες στη Σκιάθο, στο πλαίσιο των εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, ενώ διατυπώνεται παράλληλα το αίτημα υλοποίησης ανάλογης πρωτοβουλίας και για τη Σκόπελο.

Οι επαγγελματίες του Σκοπέλου υπολογίζονται σε 200 περίπου, και μέχρι πρότινος καλούνταν να μεταβούν στον Βόλο προκειμένου να συμμετάσχουν στις εκλογές του Επιμελητηρίου, κατ’ αντιστοιχία με τους επαγγελματίες της Σκιάθου και της Αλοννήσου. Όπως αναφέρουν επαγγελματίες της Σκοπέλου, θα έπρεπε να δοθεί και στα μέλη του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, που δραστηριοποιούνται στη Σκόπελο, η δυνατότητα να ψηφίσουν επιτόπου, χωρίς την επιβάρυνση της μετακίνησης, ειδικά σε μια εποχή κατά την οποία δεν υπάρχει πληθώρα δρομολογίων.
 
Κοινή θέση των επαγγελματιών του νησιού είναι ότι διευκολύνεται με αυτό τον τρόπο η διαδικασία, ενώ διασφαλίζεται παράλληλα η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των επαγγελματιών της Σκοπέλου, όπως υπογραμμίζουν ντόπιοι επιχειρηματίες.
 
Ταχυδρομος