Πα04192024

Last update07:15:13 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Χρυσό βραβείο στο 'Skiathos Palace'

Χρυσό βραβείο στο 'Skiathos Palace'

Χρυσό βραβείο απονεμήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο ξενοδοχείο «Skiathos Palace» από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης Travel Life για τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη.
Το βραβείο «Trave life for Hotels & Accommodations Gold Certification», απονέμεται στα ξενοδοχεία με εξαιρετικές επιδόσεις στην υπεύθυνη διαχείριση των κοινωνικοοικονομικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τη λειτουργία τους. Το ξενοδοχείο «Skiathos Palace» αξιολογήθηκε βάσει 163 κριτηρίων βιωσιμότητας, και μετά από δυο χρόνια θα υπάρξει επανεξέταση.
 
Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρία χρόνια το ίδιο ξενοδοχείο απέσπασε ασημένιο βραβείο, ενώ ακολούθησε το χρυσό που απονεμήθηκε και φέτος, προθέτοντας νέες σημαντικές διακρίσεις στην πολύχρονη δημιουργική του πορεία.
 
Η καινοτομία, η δημιουργικότητα και οι περιβαλλοντικές δράσεις, συνθέτουν, εξάλλου, την ευρύτερη φιλοσοφία του «Skiathos Palace» που έχει υιοθετήσει ένθερμα το ελληνικό πρωινό, χρησιμοποιώντας τοπικά και ελληνικά, γενικότερα, παραδοσιακά προϊόντα.
 
Παράλληλα, υιοθετούνται δράσεις και πρωτοβουλίες φιλικές προς το περιβάλλον, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ανακύκλωση λαμπτήρων φωτισμού, χαρτιού, γυαλιού, μπαταριών αλλά και ηλεκτρικών συσκευών. Η χρήση οικολογικών προϊόντων καθαρισμού και η ευρύτερη λειτουργία του ξενοδοχείου, που βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον, συνθέτουν το προφίλ των καινοτόμων δράσεων που αναπτύσσονται και αποτελούν σημείο αναφοράς στο πεδίο του τουρισμού.
 
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διεύθυνση του ξενοδοχείου, επισημαίνεται ότι: «Σας ευχαριστούμε όλους για την συνδρομή σας στην επίτευξη αυτού του στόχου! Συνεχίζουμε!»
 
ΓΛ. ΥΔ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ