Δε05272019

Last update06:36:30 PM

Greek English German Italian Russian
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας ΠΑΡΟΧΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗΑΠΟ ΤΟ 'ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ' ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

ΠΑΡΟΧΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗΑΠΟ ΤΟ 'ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ' ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Το πολυϊατρείο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ» έχει ξεκινήσει επίσημη συνεργασία ως ειδικό συμβεβλημένο πολυϊατρείο με τις κυριώτερες Διεθνείς Ασφαλιστικές τι οποίες χρησιμοποιούν οι αλλοδαποί επισκέπτες.ΜεταξύαυτώναναφέρουμεενδεικτικάτηνMondial Assistance,AllianzWorldwide Partners (AWP), EuropAssistance, κλπ.Κάθε χρόνο εκατομμύρια πελάτες απευθύνονται σε αυτές τις εταιρίες για ταξιδιωτική ασφάλιση κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους στις Σποράδες, ή για συνεχή ασφάλιση υγείας όταν βρίσκονται στις πατρίδες τους.

Στο πλαίσιο της συνεργασίαςαυτής, οι ασφαλισμένοι τουρίστες που επισκέπτονται την Σκόπελο θα απολαμβάνουν προνόμια όπως απευθείας κάλυψη Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και παροχές προστιθέμενης αξίας στο «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ», χωρίς να γίνεται καμμία χρέωσηκατά την επίσκεψη του ασθενούς.:

  1. Το πολυϊατρείο αναλαμβάνει την γραφειοκρατική διαδικασία της εκάστοτε Ασφαλιστικής εταιρίας για την άμεση παροχή των απαραίτητων ιατρικών υπηρεσιών, χωρίς να χρεώνεται ο ασθενής ή ο συνοδός του.
  2. Οι ιατρικές υπηρεσίες παρέχονται είτε στις εγκαταστάσεις του πολυϊατρείου, είτε στον τόπο διαμονής των επισκεπτών (ξενοδοχείο, δωμάτιο, βίλλα ή ακόμη και στο σκάφος), αναλόγως το περιστατικό.
  3. Με τον τρόπο αυτό καλύπτονται πλήρως επισκέπτες που προέρχονται από Αγγλία, Γερμανία, Σουηδία, Νορβηγία, Δανία, Φιλανδία,Ιρλανδία, Ισλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αυστρία, Γαλλία, Ελβετία, Πολωνία,Σερβία,Τσεχία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ρωσία, Εσθονία, Λετονία, καθώς επίσης και επισκέπτες εκτός Ευρώπης, όπως π.χ. η Ν.Αφρική, Αυστραλία, Ισραήλ, Η.Π.Α., Ην.Αρ.Εμιράτα.
  4. Οι ιατρικές υπηρεσίες παρέχονται άμεσα, καθημερινά, όλο το 24ωρο (24/7/365), κατόπιν τηλεφωνήματος στο τηλ.(+30)2424024500 και ηλεκτρονικά μέσω emailκαθώς το πολυϊατρείο βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με τα τηλεφωνικά κέντρα βοήθειας των Ασφαλιστικών εταιριών.

Ακόμη και στην περίπτωση της ασφάλισης από τρίτες εταιρίες-μη συμβεβλημένες, ή ακόμη και για τους αλλοδαπούς κατόχους της Ευρωπαϊκής κάρτας υγείας, η διαδικασία της ιατρικής κάλυψης με χρέωση, ολοκληρώνεται με την παροχή απόδειξης και πλήρους ιατρικής έκθεσης που περιλαμβάνει τα ιατρικά θέματα αλλά και οικονομική ανάλυση, την οποία παίρνει ο ασθενής φεύγοντας, και επιστρέφοντας στην πατρίδα του μπορεί να υποβάλλει για να εισπράξει την αποζημίωση που δικαιούται αναλόγως  με την κάλυψή του.

Επιπλέον το «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΠΟΡΑΔΩΝ» έχει την δυνατότητα διαχείρησης επειγόντων περιστατικών (παθολογικά ή χειρουργικά),  είτε διά θαλάσσης είτε με αεροδιακομιδή με ελικόπτερο από το Ελικοδρόμειο της Σκοπέλου.  Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, το πολυϊατρείο αναλαμβάνει την γραφειοκρατική διαδικασία σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία, για τον προγραμματισμό της αεροδιακομιδής συνοδεία αρμόδιου ιατρικού ή παραϊατρικού προσωπικού, αναλόγως της κατάστασης του ασθενούς.

Σε κάθε περίπτωση προβλήματος υγείας, χρόνιου ή αιφνίδιου παθολογικού περιστατικού, απλού ή εξειδικευμένου προβλήματος, ασθένειας, ατυχήματος ή τραυματισμού,το τηλέφωνο για εξειδικευμένη ιατρική κάλυψη είναι το (+30) 2424024500.