Πα04192024

Last update06:32:55 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς ''Τατουάζ'' του AlphaTVστην όμορφη Σκόπελο και στα ξενοδοχεία της ''SpyrouGroup''

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς ''Τατουάζ'' του AlphaTVστην όμορφη Σκόπελο και στα ξενοδοχεία της ''SpyrouGroup''

Στη Σκόπελο βρεθήκαν παραγωγοί, ηθοποιοί και πολυάριθμο κινηματογραφικό συνεργείο, συνολικά 30 ατόμων,  από τις 8 έως τις 12 Ιουνίου που έλαμψαν με την παρουσία τους σε δημοφιλή  σημεία του νησιού.

Όπως δήλωσε ο παραγωγός κύριος Κούλλης Νικολάου  «Ευχαριστούμε από καρδιάς  όλο το προσωπικό της “SpyrouSkopelosExperience”  για την ευγένεια, την προθυμία και την άψογη εξυπηρέτηση που λάβαμε. Επίσης τους διευθυντές των καταλυμάτων για τηφιλοξενία, τη  βοήθεια κατά τη διάρκεια της διαμονής μας,  αλλά και των γυρισμάτων».

«Είναι χαρά μας που μια σειρά υψηλής απήχησης στο τηλεοπτικό κοινό όπως το «Τατουάζ»  επέλεξε  τη Σκόπελο για τα γυρίσματα της. Όπως και στο παρελθόν, έτσι και στο μέλλον η  “SpyrouGroup”  θα στηρίζει παρόμοιες παραγωγές στη Σκόπελο αφού  με τον τρόπο αυτόν  προβάλλονται οι ομορφιές  του τόπου μας»,δήλωσε ο κύριος Γιώργος Μιχάλης, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε διάσημα τοπία  της Σκοπέλου, στις καταγάλανες θάλασσες της και στα  EliosHolidaysHotel, το οποίο βρίσκεται  στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου καιSkopelosHolidaysHotel&Spa στη Χώρα Σκοπέλου.

OΌμιλοςΣπύρου (www.skopeloshotels.eu) γιόρτασε φέτος 40 χρόνια παρουσίας στο νησί με τη λειτουργία των τεσσάρων ξενοδοχείων RigasHotel, SkopelosHolidays&Spa, BlueGreenBay  και EliosHolidaysHotel.Επίσης, διαθέτειτατρίαεστιατόρια, το RigatoniItalianRestaurant, SelinusRestaurant και το OrmosMezzeBar , με ανανεωμένα menu που υπογράφει η  executivechef, κα Μαρία Γεωργαλά, καθώς και το PanBar στον Πάνορμο Σκοπέλου.

Εικόνα σχετική με το δελτίο τύπου μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.dropbox.com/s/s7dm216kl2d64fq/%CE%A4%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%AC%CE%B6-Elios%20Holidays%20Hotel.jpg?dl=0

Για οποιαδήποτε πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κ. Βλάχου Κλεοπάτρα, MarketingAssistantτου SpyrouSkopelosExperience, στο τηλ.: 210-6919111, ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.