Τε06032020

Last update12:56:06 AM

Greek English German Italian Russian
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Έναρξη χειμερινών δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας

Έναρξη χειμερινών δραστηριοτήτων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας

        

Αγαπητοί  φίλοι,συγχωριανοί!
Με χαρά σας ανακοινώνουμε και φέτος την έναρξη των  χειμερινών δράσεων του Συλλόγου μας!  Ενός χειμώνα που ευελπιστούμε να είναι το ίδιο δημιουργικός με τον περσινό , για όλες τις ηλικίες.
 Οι δράσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει είναι: 
Χορευτικό τμήμα παιδιών 7-12 ετών- Κάθε Σάββατο 5-6μμ.
Χορευτικό τμήμα εφήβων 13-18 ετών Κάθε Σάββατο 6-7μμ.
Χορευτικό τμήμα ενηλίκων Κάθε Σάββατο 7:15- 8:30
Διδασκαλία πιάνου & αρμονίου κάθε Σάββατο 10 π.μ-12 
Θεατρική ομάδα παιδιών 7-12 ετών Δευτέρα 5-7μμ &Πέμπτη 6:30-8:30 
Θεατρική ομάδα εφήβων-ενηλίκων : Κάθε Κυριακή 7-9μμ.
 
Όλες αυτές οι δράσεις, λαμβάνουν χώρα στην αίθουσα του Συλλόγου όπως σας είναι γνωστό, και στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σταθούμε!
 Κατ' αρχήν να σας ενημερώσουμε για τις κινήσεις του Συλλόγου, προκειμένου όλες οι δράσεις να γίνονται όσο το δυνατόν με τις καλύτερες συνθήκες.
Αγορά 2 ηχείων και κονσόλας 
Αγορά 2 κλιματιστικών
Αγορά laptop
Αγορά έξι( 6) παραδοσιακών ανδρικών νησιώτικων φορεσιών & έξι (6 )γυναικείων (στόφες)
Τηλεφωνική γραμμή &ίντερνετ
Ιστοσελίδα ( pesglossa.gr)
Ολόχρονες εκδηλώσεις :Χριστούγεννα,Απόκριες,αναβίωση
 εθίμων,καλοκαιρινές εκδηλώσεις,  ΦΕΣΤΙΒΑΛ!
Έκδοση ημερολογίων
Όλα αυτά σημαίνουν σταθερά έξοδα όπως ενοίκιο,τηλέφωνο, Δεή κ.τ.λ. Είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας, πως ο Σύλλογος δεν είναι ιδιοκτησία κανενός! Το εκάστοτε Δ.Σ. εκτελεί τη θητεία του και παραδίδει στο επόμενο! Ο Σύλλογος όμως παραμένει,τα έξοδα τρέχουν... οι δράσεις συνεχίζονται...Πράγμα που σημαίνει πως η μέριμνα και η φροντίδα του, είναι υποχρέωση όλων μας!!! 
Ας μην ξεχνάμε πως κανείς δεν πληρώνεται,αντιθέτως αφιερώνει χρόνο, και πολλές φορές και χρήματα προκειμένου να συνεχίσει το δημιουργικό έργο του 38άχρονου Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Γλώσσας !
Σε λίγους μήνες, προχωράμε για την εκλογή του νέου Δ.Σ. Είναι ανεπίτρεπτο, τόσο στις γενικές συνελεύσεις (που καλείσθε για σημαντικές αποφάσεις),όσο και στις εκλογές ,να παρευρίσκονται 10-15 μέλη!
Είναι ανεπίτρεπτο να μην υπάρχουν χέρια να βοηθήσουν στις εκδηλώσεις, αλλά και στο Φεστιβάλ...  Είναι ανεπίτρεπτο να συμμετέχουμε εμείς και τα παιδιά μας σε δράσεις του συλλόγου, χωρίς να είμαστε μέλη! Είναι ανεπίτρεπτο να μην φροντίζουμε για την καθαριότητα της αίθουσας, πιστεύοντας πως κι αυτό είναι υποχρέωση του  Δ.Σ 
 Πιστεύουμε, πως τη μεγαλύτερη μερίδα ευθύνης, τη φέρει το εκάστοτε Δ.Σ. που δεν φροντίζει να ενημερώνει τα μέλη και να τους υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις τους.
  Είναι συγκινητική η προσφορά συνανθρώπων μας, Γλωσσωτών και μη, που μένουν εκτός του νησιού, και πήραν μόνοι τους την πρωτοβουλία να  συνδράμουν, προκειμένου να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Καθώς και η πολυετή στήριξη από τις ακτοπλοϊκές εταιρίες: HELLENIC SEAWAYS & ANEΣ, την Περιφέρεια Θεσσαλίας,τον Δήμο Σκοπέλου και την Τοπική Κοινότητα Γλώσσας!  Και τους ευχαριστούμε θερμά!
   Ήρθε  ο καιρός λοιπόν, να συνειδητοποιήσουμε πώς το ελάχιστο για τον καθένα μας, είναι πολύ για το Σύλλογο. Και αναφερόμαστε στην ετήσια συνδρομή, των 12 ευρώ, προκειμένου να είμαστε ενεργά μέλη!  Και στο σημείο αυτό να σας τονίσουμε πως ο Σύλλογος βάση καταστατικού, θα προχωρήσει στη διαγραφή μελών που παραμένουν ανενεργά, πάνω από 3 χρόνια. Σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την συνδρομή σας, αλλά και εγγραφή σας (όσων δεν είστε μέλη) . 
  Καθημερινή ενημέρωση και εγγραφές  6 με 8  στα γραφεία του Συλλόγου.
      Στους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε να προάγουμε Πολιτισμό! Με έργα και όχι με λόγια...Γιατί ο Σύλλογος είμαστε όλοι  εμείς!
 
                                     Με εκτίμηση 
                             
                                          το Δ.Σ.