Πε03282024

Last update10:12:07 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ για τον Δεκέμβριο 2019 από τον Δήμο Σκοπέλου

Διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ για τον Δεκέμβριο 2019 από τον Δήμο Σκοπέλου

Ο Δήμος Σκοπέλου εταίρος της ΚΣ Μαγνησίας/Σποράδων ανακοινώνει ότι την Παρασκευή  20 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσει  διανομή  προϊόντων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος  Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD).

Ωφελούμενοι είναι  οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνει αποκλειστικά στη Σκόπελο από τις 13:00 έως τις 17:00 στο χώρο  της ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΑΛΑΛΑ .

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο  προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

 Όσοι ωφελούμενοι από την Γλώσσα και το Νέο Κλήμα  έχουν εξουσιοδοτήσει τον Αντιδήμαρχο για την παραλαβή τους, αυτή θα γίνει   στο χώρο των Κοινοτήτων, στο Νέο Κλήμα τις 16:00 και στην Γλώσσα στις 16:30, ενώ από τους υπολοίπους που έχουν εξουσιοδοτήσει για την παραλαβή τους τρίτο πρόσωπο ή θα τα πάρει κάποιο μέλος της οικογένειά τους  , αυτοί θα πρέπει να βρίσκονται  στο χώρο της διανομής δηλ. στην  ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΜΠΑΛΑΛΑ  από τις 13:00  έως τις 17:00

      

       Σας εφιστούμε την προσοχή, όσοι δεν έρθετε να παραλάβετε τα τρόφιμα στις συγκεκριμένες  ώρες διανομής  που αναφέρονται , δηλαδή από 13:00 – 17:00, σας γνωστοποιούμε ότι δεν θα υπάρξει άλλη διανομή.

 

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΚΑΠΗ: 24240 22834

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ:  24240 23294