Πα09182020

Last update06:59:10 PM

Greek English German Italian Russian
Hellenic Seaways

anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Συναντήσεις του Δημάρχου Σκοπέλου Στ. Περίσση στα γραφεία του Δικτύου Δάφνη

Συναντήσεις του Δημάρχου Σκοπέλου Στ. Περίσση στα γραφεία του Δικτύου Δάφνη

Στις 16 Ιανουαρίου και ώρα 15.00 μ.μ. συναντήθηκαν στα γραφεία του Δίκτυου Δάφνη στην Αθήνα,Γενικός Δ/ντής Κωνσταντίνος Κομνηνός,  με τον Δήμαρχο Σκοπέλου Σταμάτη Περίσση και την Εκπρόσωπο της Σκοπέλου στο Δίκτυο Δάφνη Εύα Καραμεσίνη και συζητήθηκε η δυνατότητα για τεχνική υποστήριξη προς το Δήμο Σκοπέλου για μία σειρά έργων που αφορούν τους τομείς υποδομών όπως : 
 
 
-Δίκτυα οδοφωτισμού και ύδρευσης και την δυνατότητα καταγραφής υφιστάμενης κατάστασης και προτάσεων για την αναβάθμιση αυτών.
 
 
-Συνεργασία του Δήμου Σκοπέλου στο πλαίσιο Ευρωπαικών Εργων και την υποστήριξη από το Δάφνη στην υλοποίηση του οράματος του Δήμου για την μετατροπή της Σκοπέλου "σε Έξυπνο Νησί" ενσωματώνοντας διαφορετικές τεχνολογικές λύσεις σε όλες τις υποδομές ξεκινώντας από τον τομέα της υδρευσης και συνεχίζοντας στους υπόλοιπους τομείς.
 
 
Τέλος συζητήθηκε και ο τομέας απορριμάτων και για την διαχείρησή του σχετικά με την υποβολή σχετικών προτάσεων για την χρηματοδότηση εργων και την δυνατότητα υποστήριξης του Δάφνη προκειμένου να δημιουργηθεί GIS καταρχήν στους τομείς του δημοτικού φωτισμού και της ύδρευσης παραχωρώντας μας ταυτόχρονα και την πλατφόρμα λειτουργίας του GIS. 
 
 
Καταλήξαμε σε μία πρώτη επίσκεψη και συνάντηση εργασίας στο νησί της Σκοπέλου στα μέσα Φεβρουαρίου με ένα επιτελείο συνεργατών του Δίκτυου Δάφνη.
 
 
Τέλος συζητήθηκε το θέμα για την αναβαθμιση κτηρίων και την παραγωγή ενέργειας από ενεργειακές κοινότητες για την κάλυψη ενεργειακών αναγκών του Δήμου. 
 
 
Με εκτίμηση , 
 
Ευα Καραμεσίνη 
Εκπρόσωπος του Δήμου Σκοπέλου για το Δίκτυο Δάφνη