Πε04222021

Last update12:34:23 PM

Greek English German Italian Russian
Hellenic Seaways

anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Άρθρο της Όλγας Μιχελή για τις αδιανόητες εξελίξεις στην Ελλάδα

Άρθρο της Όλγας Μιχελή για τις αδιανόητες εξελίξεις στην Ελλάδα

Ενημερώθηκα και σήμερα για τις αδιανόητες εξελίξεις που έχουν προκύψει τον τελευταίο μήνα στην χώρα μου και τώρα θα συνεχίσω ό,τι έχω να κάνω μέχρι που να νυχτώσει, και μετά να πάω για ύπνο. Αλλά, πώς να κοιμηθώ? Όταν γνωρίζω καλά πως είμαι εξεγερμένη από μόνη μου, πως μόνη μου νευριάζω και μόνη μου μιλάω για το κατάντημα της όμορφης χώρας μου που έδωσε τα φώτα του πολιτισμού και της Δημοκρατίας μπλα μπλα μπλα σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλα γίνονται σκόνη. Μια σκόνη βρωμερή και άθλια. Χωρίς τέλος. Είχε όμως μια αρχή. Από κάπου, κάποτε ξεκίνησε. Και που για να την βρεις πρέπει να σκάψεις βαθιά στις σελίδες της αληθινής ιστορίας της χώρας μου, όχι της ιστορίας που μας διδάσκουν στο σχολείο, για να καταλάβεις και να εξηγήσεις το σάπιο σύστημα, το βαθύ σύστημα το οποίο παρ’ όλες τις κατά καιρούς εξεγέρσεις παραμένει στη θέση του, ακίνητο, ανίκητο, γλοιώδες, αλαζονικό. Σήμερα, εθίγη ο πολιτισμός. Εύχομαι, προσεύχομαι, ευελπιστώ ότι αυτό, το αποτρόπαιο σκάνδαλο και έγκλημα που ξέσπασε, να είναι η αφορμή να γκρεμιστούν όλα και να λάμψει η αλήθεια. Πώς? Ποιος? Δεν ξέρω. Θα δείξει. Περιμένω.
Το θέατρο του παραλόγου που μας σερβίρουν οι εκλεγμένοι άρχοντες οι οποίοι χωρίς αιδώ αποποιούνται τις ευθύνες τους ενώ βοά ο τόπος για κυκλώματα παιδεραστίας, μαστροπείας παιδιών και εφήβων, ένας υπόκοσμος και μια αλητεία στα σαλόνια των υψηλά ιστάμενων.
 Θα έλεγε κανείς ότι ο ιός, ο εγκλεισμός της κοινωνίας, ξερνάει όλον το βόθρο της εξουσίας στα μούτρα τους αλλά και στα δικά μας.