Τε05122021

Last update07:03:24 PM

Greek English German Italian Russian
Hellenic Seaways

anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Σύνδεση Θεσσαλονίκης– Σποράδων από την 1η Ιουνίου

Σύνδεση Θεσσαλονίκης– Σποράδων από την 1η Ιουνίου

Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την προκήρυξη μιας νέας, επιδοτούμενης γραμμής που θα συνδέσει τη Θεσσαλονίκη με τις Σποράδες. Τρία δρομολόγια την εβδομάδα με έναρξη από 1 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου”, τόνισε ο κ. Πλακιωτάκης.

“Επομένως”, συμπλήρωσε, ” οι κάτοικοι της Βορείου Ελλάδος θα έχουν απευθείας πρόσβαση στις Σποράδες, με γρήγορο επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο. Με αυτόν τον τρόπο επικυρώνεται ο κεντρικός ρόλος που μπορεί να παίξει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης σε επίπεδο ακτοπλοϊκών συνδέσεων”.

Μιλώντας για το επίπεδο λιμενικών υποδομών, ο κ. Πλακιωτακης, σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη ένα καλά σχεδιασμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης των λιμενικών υποδομών της χώρας μας. Ακόμη, πρόσθεσε ότι είναι σε εξέλιξη τρεις διεθνείς διαγωνισμοί αξιοποίησης των περιφερειακών λιμένων της χώρας, – Αλεξανδρούπολης, Καβάλας, Ηγουμενίτσας, – με πολύ μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον από εγχώριους και εξωχώριους επενδυτικού ομίλους, “γεγονός που πιστοποιεί και την ορθότητα της πολιτικής μας επιλογής για την αξιοποίηση των περιφερειακών λιμένων της χώρας αλλά και γενικότερα της αναβάθμισή τους”.

Δείτε τα βίντεο του GRTimes:


Δείτε φωτογραφίες: