Κυ06132021

Last update07:56:01 PM

Greek English German Italian Russian
Hellenic Seaways

anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Δήμος Σκοπέλου / 4 μήνη Πρόσληψη Εργατών Πυροπροστασίας

Δήμος Σκοπέλου / 4 μήνη Πρόσληψη Εργατών Πυροπροστασίας

Ο Δήμος Σκοπέλου ανακοινώνει την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων, ειδικότητας ΥΕ  Εργατών (Πυροπροστασίας), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (ΙΔΟΧ) τετράμηνης διάρκειας, για την  αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας.

-Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών.

- Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους συμπληρωμένη, αυτοπροσώπως ή ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   αφού προηγουμένως  επικοινωνήσουν με την υπηρεσία (τηλ. επικοινωνίας: 2424350131, 2424350103 αρμόδιοι υπάλληλοι : Γκίκα Βασιλική, Γούλας Γεώργιος)

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι  πέντε (5) ημέρες και αρχίζει από αύριο  Τρίτη 11-05-2021, επόμενη ημέρα της δημοσίευσης της  ανακοίνωσης στο Δημοτικό Κατάστημα Σκοπέλου,  στις    Κοινότητες Γλώσσας και Κλήματος, στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στην ιστοσελίδα του Δήμου μας www.skopelos.gov.gr   έως και  τη Δευτέρα 17-05-2021.

Η Ανακοίνωση, έντυπο αιτήσεως , καθώς και έντυπα υπεύθυνων  δηλώσεων , πέραν των πινάκων ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων, θα βρίσκονται αναρτημένα και στο σάιτ του Δήμου www.skopelos.gov.gr