Πε03282024

Last update10:12:07 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΝΝΕΔ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Χωρίς προκλήσεις, τυμπανοκρουσίες και περιττά λόγια ο πρ. Γενικός Γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας και πλέον νέος πρόεδρος της ΔΗΜ.Το Βόλου, ο δικός μας Γιάννης Κατσίβελος έδωσε έναν ιδιαίτερα αξιοπρεπή, έντιμο και πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα.

Έναν αγώνα που τον κέρδισε παλικαρίσια όπως μας έχει συνηθίσει. 
Θέλουμε απο την πλευρά μας να συγχαρούμε και δημόσια το νέο Πρόεδρο ΔΗΜ.ΤΟ Βόλου αλλά και να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους εκείνους που στάθηκαν στο πλευρό μας και  έδωσαν αυτό το ξεκάθαρο αποτέλεσμα στον δικό μας Γιάννη.
Το ποσοστό αυτό γεννάει ευθύνη. Ευθύνη για το αύριο.
Είμαστε σίγουροι όμως, πως ο νεοεκλεγής πρόεδρος της Δημ.Το Βόλου θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει τόσα χρόνια με την ίδια ακεραιότητα και σεβασμό.
Να υπηρετεί δηλαδή το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας χωρίς ιδεοληψίες, πολιτικαντισμούς και αποκλίσεις.
Απο την πλευρά μας ως ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας δεσμευόμαστε να σταθούμε στο πλευρό του σε ό,τι μας χρειαστεί και να έχουμε μια συνεχή και γόνιμη συνεργασία με την Δημοτική Τοπική Οργάνωση του Βόλου.
Επίσης θέλουμε να εκφράσουμε και γραπτώς ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ψηφοφόρους της Δ.Ε.Ε.Π Μαγνησίας που τίμησαν με την ψήφο τους και εξέλεξαν όλους τους εκπροσώπους της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας στο ψηφοδέλτιο των Υποψηφίων συνέδρων του Νομούμας. Δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε νέες και νέους απο την οργάνωση μας να συμμετάσχουν στο Συνέδριο του Κόμματος, δείχνοντας παράλληλα την αναγνώριση και τον σεβασμό τους στην Οργάνωση μας. 
Κλείνοντας, να ευχηθούμε απο καρδιάς στο Νέο Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π Μαγνησίας Αθανασάκη Νικόλαο καλή θητεία και να του δηλώσουμε πως θα είμαστε παρόντες καθόλη την θητεία του στο έργο του ως Πρόεδρος 
και αρωγοί στο όραμα του για μια διαφορετική Δ.Ε.Ε.Π Μαγνησίας.
Τέλος, θερμά συγχαρητήρια και ευχές για καλή θητεία στους εκλεγέντες Προέδρους Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του Νομού: κ.Αναστασίου Δημήτριο στον Αλμυρό, κα. Αμπελάκια – Ξηρογιάννη Σοφία στην Σκόπελο, κ.Λάζο Γεώργιο στην Σκιάθο, κα.Λαμπαδάρη Φιλίτσα, στο Νότιο Πήλιο, κ.Μαυροκέφαλο Ιωάννη στο Βελεστίνο και κ.Δήμου Απόστολο στην Ζαγορά.
 
Με εκτίμηση,
ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας
Δύναμη Ευθύνης