Τε09272023

Last update07:47:47 PM

English
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Χωρίς εκπτωτικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τρίτεκνους τα δρομολόγια για Σποράδες

Χωρίς εκπτωτικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τρίτεκνους τα δρομολόγια για Σποράδες

Χωρίς εκπτωτικά ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τρίτεκνους είναι τα δρομολόγια για Σποράδες, όπως καταγγέλλει σε επιστολή της προς τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής η Ομοσπονδία Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα.
Η Ομοσπονδία επανέρχεται στο ζήτημα και αιτείται για ακόμη μια φορά τη θεσμοθέτηση εκπτώσεων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τις οικογένειες με τρία τέκνα, τους κατοίκους των Ελληνικών νησιών, τους γονείς των φοιτητών, τις οικογένειες που επιθυμούν να κάνουν διακοπές στα νησιά.
«Επιμένουμε ξανά πως το θέμα της κατοχύρωσης εκπτώσεων στα δρομολόγια πλοίων για τις τρίτεκνες οικογένειες στα πλαίσια συγκεκριμένων μέτρων για τη στήριξη των μεγάλων οικογενειών αλλά και της τόνωσης της επιβατικής κίνησης, είναι σημαντική ανάσα για τις οικογένειες μας και στα πλαίσια του εφικτού για το Υπουργείο σας.
Αδιανόητο τα Δωδεκάνησα, το Βόρειο Αιγαίο , οι Σποράδες και το Ιόνιο να μην έχουν ισότιμη –και όχι ευνοϊκή- αντιμετώπιση , που μέχρι σήμερα δεν έχουν.
Οι αυξήσεις «φωτιά» στα εισιτήρια έρχονται να προστεθούν στις αυξήσεις στην ενέργεια , τα καύσιμα, τα είδη διατροφής και η ζωή μας γίνεται δύσκολη.
Δείξτε και εσείς την ευαισθησία που επιβάλλεται.
Επανερχόμαστε με μια σημαντική για εμάς και χωρίς κόστος για εσάς πρόταση: ήρθε η ώρα να πάρετε τις αποφάσεις για εκπτώσεις προς τις τρίτεκνες οικογένειες ιδιαίτερα τώρα που γίνονται οι Ρυθμίσεις – Συμφωνίες για τις Άγονες Γραμμές, ξεκινώντας από αυτά τα δρομολόγια», τονίζεται χαρακτηριστικά.
 
ΠΗΓΗ: magnesianews.gr