Πα03292024

Last update01:48:19 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Εξόρμηση στη Σκόπελο και στη Σκιάθο – Νέα οργάνωση στη Σκιάθο

Εξόρμηση στη Σκόπελο και στη Σκιάθο – Νέα οργάνωση στη Σκιάθο

Το Σάββατο 29 Απριλίου η συντονίστρια της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας Βανέσσα Κατσαρδή και ο εκπρόσωπος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Κώστας Αρκομάνης επισκέφθηκαν την Σκόπελο όπου συναντήθηκαν με τον συντονιστή της τοπικής Οργάνωσης Απόστολο Δημητριάδη, τον υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θανάση Φαδάκη, κάτοικο Σκοπέλου και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σκοπέλου.
Οργανώθηκαν οι επόμενες κρίσιμες προεκλογικές μέρες και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε περιοδεία στην πόλη και την αγορά της χώρας της Σκοπέλου. Η υποδοχή από τους πολίτες του νησιού ήταν πολύ θερμή. Οι συζητήσεις των πολιτών επικεντρώθηκαν στα θέματα του μεταφορικού ισοδύναμου όπως το είχε εξασφαλίσει ο αείμνηστος Νεκτάριος Σαντορινιός και στα θέματα της ακρίβειας.
Το μεσημέρι το κλιμάκιο μετέβη στη Σκιάθο όπου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των μελών μας σε καφετέρια της παραλίας στη χώρα. Συστάθηκε νέα οργάνωση μελών στη Σκιάθο με νέα και παλαιά μέλη και οργανώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος στο νησί. Παρόντες ήταν επίσης οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χαράλαμπος Αραμπατζής, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Θανάσης Φαδάκης. Την οργάνωση επισκέφτηκε και συζήτησε με τα μέλη και ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας. Οι υποψήφιοί μας συζήτησαν με τα μέλη μας αλλά απάντησαν και σε ερωτήσεις που τους έθεσαν οι νησιώτες (μέλη και μη μέλη) σχετικά με το πρόγραμμά μας και ειδικά για το κρίσιμο ζήτημα των χαμηλών εισοδημάτων και της ακρίβειας.
Η περιοδεία σε Σκόπελο και Σκιάθο έληξε με την προσδοκία για την πραγματοποίηση της πολιτικής αλλαγής που έχει ανάγκη η χώρα και τα νησιά μας και υποσχέσεις για επανάληψη της επίσκεψής μας το συντομότερο δυνατό.
 
ΠΗΓΗ: e-thessalia.gr