Πε04182024

Last update07:15:13 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου με τον συντονισμό της Λιμενικής Αρχής Σκοπέλου και σε συνεργασία με τον Ναυτικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Σκοπέλου (Ν.Ι.Κ.Ο.Σ.), τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Σκοπέλου (ΝΑ.Ο.Σ.), 
το Καταδυτικό Κέντρο Σκοπέλου, το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Σκοπέλου και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Β. Σποράδων), θα πραγματοποιήσει εθελοντική δράση καθαρισμού του βυθού και της ακτής στο λιμάνι της Σκοπέλου, την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 από τις 08:00 π. μ. 
Το λιμάνι αποτελεί σημείο αναφοράς της χώρας της Σκοπέλου και ο εθελοντικός καθαρισμός εντάσσεται στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, για την ευαισθητοποίηση μαθητών και πολιτών περί ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων, την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και προβάλλοντας την ανεκτίμητη αξία του εθελοντισμού.
Παρακαλούνται, οι ενδιαφερόμενοι ιδιώτες να συμμετέχουν στη δράση, να επικοινωνήσουν με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου στο τηλέφωνο 2424024662, για δήλωση συμμετοχής.
Τα μέλη των συλλόγων και φορέων μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη διοίκηση του φορέα τους.
 
Τόπος Συγκέντρωσης: Λιμενικό Φυλάκιο λιμένος Σκοπέλου
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΛΤΣ
 
ΑΓΓΕΛΟΣ ΞΗΝΤΑΡΗΣ