Πα03292024

Last update01:48:19 PM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Η ΕΥΗ ΤΑΛΑΔΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ

Η ΕΥΗ ΤΑΛΑΔΙΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΜΑΧΗ

Πιο ισχυρό το ΚΚΕ! Για να είναι ακόμα πιο δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα!
 
Εκ μέρους όλων των υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στη Μαγνησία, χαιρετίζω θερμά  τους εκατοντάδες εργαζόμενους, επαγγελματίες, συνταξιούχους, αγρότες-αλιείς, γυναίκες,  νέους και νέες που εμπιστεύτηκαν το Κόμμα μας σε Σκόπελο, Σκιάθο και Αλόννησο, ιδιαίτερα όσους και όσες συμπορεύτηκαν στο συλλογικό  αγώνα μας με αστείρευτη μαχητικότητα συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ενίσχυση και την άνοδό του σε όλα τα νησιά.
Σφίγγουμε το χέρι όσων έκαναν  το βήμα αυτό για πρώτη φορά απορρίπτοντας τα εκβιαστικά διλήμματα, τις αυταπάτες και το κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, και τους καλούμε να το επαναλάβουν.
Καλούμε όλους αυτούς που δεν μας ψήφισαν αλλά αναγνωρίζουν τη σταθερότητα του ΚΚΕ στην υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων, να ενισχύσουν την προσπάθεια για εκ νέου ανάδειξη κομμουνιστή βουλευτή στη Μαγνησία!
Σποραδίτες και Σποραδίτισσες
Μια νέα εκλογική μάχη είναι μπροστά μας στις 25 του Ιούνη με ένα δίλημμα να προβάλλει ξεκάθαρα στους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα: «Ή δίνεις συναίνεση στη στήριξη της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης ή ενισχύεις τη μόνη πραγματική αντιπολίτευση από τη σκοπιά των εργατικών - λαϊκών συμφερόντων».
 
Ηδη, από το βράδυ της Κυριακής, η ΝΔ λέει πως πήρε  «ισχυρή εντολή για επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων» «διαβάζοντας» το αποτέλεσμα των εκλογών ως έγκριση της πολιτικής της από τον λαό, τον οποίο επί τέσσερα χρόνια φορτώνει με νέα δεινά και βάρη.
 
Η κυβέρνησή της θα είναι χειρότερη από την προηγούμενη, γιατί θα προσθέσει νέους αντιλαϊκούς νόμους στην πλάτη μας, με την ευρύτατη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.
 
-Του ΣΥΡΙΖΑ, που κέρδισε επάξια τον τίτλο του «Υπουργείου Συμπολιτευόμενης Αντιπολίτευσης» την προηγούμενη τετραετία, ψηφίζοντας τα μισά νομοσχέδια της ΝΔ, που ακόμα και χτες «ξέπλενε» τη ΝΔ προ Μητσοτάκη, που άνοιξε δρόμο για να θεωρείται «μονόδρομος» η βάρβαρη πολιτική του Ταμείου Ανάκαμψης, του Συμφώνου Σταθερότητας, της δημοσιονομικής ισορροπίας, και πλασάρεται τώρα ως η ...«στιβαρή προοδευτική αντιπολίτευση» στην πολιτική της ΝΔ!
 
-Του ΠΑΣΟΚ, που συγκυβέρνησε με τη ΝΔ και ψήφισε μαζί της 3 μνημόνια (το τελευταίο μαζί και με τον ΣΥΡΙΖΑ) για να σωθεί το κεφάλαιο και να χρεοκοπήσει ο λαός και αυτοδιαφημίζεται ως ο «πραγματικός και γνήσιος αντίπαλος της ΝΔ». Που την περασμένη τετραετία ψήφισε τα 7 στα 10 νομοσχέδια της ΝΔ! Που προβαλλόταν προεκλογικά ως ο «ρυθμιστής» του πολιτικού συστήματος, ο οποίος μπορεί να συγκυβερνήσει και με τον έναν και με τον άλλον! 
Τέτοια «αντιπολίτευση» δεν την έχουν ανάγκη οι εργαζόμενοι, οι λαϊκές δυνάμεις. Ο λαός ξέρει καλά ότι μόνο το ΚΚΕ στάθηκε στρατηγικά, μαχητικά, αταλάντευτα απέναντι στην αντιλαϊκή και επικίνδυνη πολιτική της ΝΔ, όπως και σε κάθε άλλη κυβέρνηση του συστήματος. Και ότι το ίδιο θα συνεχίσει να κάνει από τις 26 Ιούνη.
Γι' αυτό ακόμα πιο ισχυρό το ΚΚΕ! Η ελπιδοφόρα άνοδος της Κυριακής να συνεχιστεί στις επερχόμενες εκλογές! Για να είναι ακόμα πιο δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα!