Δε08102020

Last update04:33:28 PM

Greek English German Italian Russian
Hellenic Seaways

anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Διθύραμβοι για το νησί του 'Mamma Μia'

Διθύραμβοι για το νησί του 'Mamma Μia'

Στους κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς που αξίζει και είναι ασφαλές να επισκεφτεί κανείς φέτος το καλοκαίρι στη μετά κορονοϊό εποχή, κατατάσσει τη Σκόπελο η κορυφαία διεθνής βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph. Μάλιστα η συντάκτρια της εφημερίδας θεωρεί το νησί του Mamma Mia, την πλέον αντιπροσωπευτική επιλογή για να απολαύσει κανείς την εμπειρία να ταξιδεύει με πλοίο. «Ο λόγος δεν είναι άλλος από την καθηλωτική θέα στο λιμάνι της χώρας που ξεπροβάλλει και ενθουσιάζει τους ταξιδιώτες με την πρώτη ματιά» όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά, με εντυπωσιακές αναρτήσεις στο instagram να πλαισιώνουν το αφιέρωμα.
 
Στις εντυπωσιακές εκκλησίες του νησιού επικεντρώνεται μια άλλη καθιερωμένη εφημερίδα διεθνούς βεληνεκούς με δεκάδες εκατομμύρια πιστούς αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, οι New York Times. Το πλούσιο ταξιδιωτικό άρθρο ξεχωρίζει τη μαγευτική Σκόπελο για την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στο Καστρί που μάλιστα την θεωρεί ως μία από τις χαρακτηριστικότερες εκκλησίες της Ελλάδα.
 
«Στη Σκόπελο είμαστε… και του ύψους και του βάθους! Από τους Mamma Mia! γάμους στο εκκλησάκι του Αη Γιάννη στο Καστρί στον βράχο ύψους 100μ. που προσφέρει πανοραμική θέα, μέχρι τις καταδύσεις στο πλοίο «Χριστόφορος» μήκους 85μ. ένα από τα καλύτερα διατηρημένα ναυάγια της Ελλάδας! Φυσικό κάλλος, δραστηριότητες, γαστρονομία και δεκάδες επιλογές για ασφαλείς αποδράσεις συνθέτουν τον προορισμό Σκόπελος», αναφέρει σχετικά η Ιωάννα Ευσταθίου, πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου.
 
Σε σχετικό αφιέρωμα του Εθνους, υπογραμμίζεται ότι φέτος η Σκόπελος ανανεώθηκε μέσα από την ανάπτυξη ταξιδιωτικών social media και μία νέα μοντέρνα τουριστική ιστοσελίδα που αποτυπώνει πλήρως το πολύπλευρο «προϊόν» του προορισμού, τις παραλίες, τα χωριά, τα μοναστήρια, την τοπική κουζίνα, τον πολιτισμό και τις ειδικές μορφές τουρισμού. Tαυτόχρονα υλοποιήθηκε σειρά στοχευμένων δράσεων για την ανάδειξη του καταδυτικού τουρισμού, της γαστρονομίας, της φυσιολατρίας, της πεζοπορίας, του θρησκευτικού τουρισμού και φυσικά των γάμων, κάνοντας μάλιστα και αναπαράσταση μπροστά στην κάμερα.
 
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ