Πα04192024

Last update10:31:11 AM

English
anastasia apartments
anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Ικανοποίηση Ζέττας Μακρή από την ενδυνάμωση νοσοκομείου και ΚΥ Βόλου

Ικανοποίηση Ζέττας Μακρή από την ενδυνάμωση νοσοκομείου και ΚΥ Βόλου

Η πρόεδρος της επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή ενημερώθηκε ότι τα αιτήματα  του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, κ. Φώτη Σερέτη για την ενίσχυση και την θωράκιση του συστήματος υγείας του νομού Μαγνησίας εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Υγείας και έχουν ως αποτέλεσμα την ενδυνάμωση με προσωπικό τόσο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας όσο και του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου.

Ειδικότερα, εγκρίθηκε και θα καλυφθεί, αμέσως, η θέση ΤΕ Επικουρικής Μαιευτικής, στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου και θα καλυφθεί, εντός της εβδομάδος,  με σχετική ανάρτηση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η θέση ειδικού γιατρού βιοπαθολόγου.

Επιπλέον, λόγω του αιτήματος μετατροπής του Κέντρου Υγείας Βόλου σε κέντρο COVID – 19 ενισχύεται, εντός των ημερών, με μία καθαρίστρια, απαραίτητη για την πληρέστερη κάλυψη με επικουρικό προσωπικό του ΚΥ.

Η κ. Μακρή δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη τόσο από τις πρωτοβουλίες του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, κ. Φ. Σερέτη, όσο και από την ανταπόκριση του Υπουργείου και δεσμεύθηκε ότι, σε συνεργασία με τους αρμόδιους, θα συνεχίσει τις προσπάθειες βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας από τους δημόσιους φορείς.