Σα02272021

Last update01:47:01 PM

Greek English German Italian Russian
Hellenic Seaways

anastasia apartments
Back Βρίσκεστε εδώ: Home Τα νεα Τα νέα μας Αντικαθίστανται τα στηθαία ασφαλείας στο οδικό δίκτυο Μαγνησίας και Σποράδων

Αντικαθίστανται τα στηθαία ασφαλείας στο οδικό δίκτυο Μαγνησίας και Σποράδων

Εργασίες τοποθέτησης και αντικατάστασης στηθαίων ασφαλείας  στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της  Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων δρομολογεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε την έγκριση διάθεση πίστωσης ύψους 500.000 ευρώ που οδηγεί στη δημοπράτηση του έργου «Συντήρηση – αντικατάσταση – τοποθέτηση νέων Συστημάτων Αναχαίτισης Οχημάτων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων». Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
 
«Δεν σταματάμε να μελετάμε, να σχεδιάζουμε και να παρεμβαίνουμε για την ασφάλεια του οδικού δικτύου, προκειμένου ο πολίτης να μετακινείται σε δρόμους ασφαλείς» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις Τεχνικές Υπηρεσίες ενισχύουμε την οδική ασφάλεια στο δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας. Προχωράμε ένα έργο ουσίας για τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.
 
Τί περιλαμβάνει το έργο
 
Αντικείμενο του έργου είναι η υλοποίηση εργασιών τακτικής συντήρησης στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας & Σποράδων για την αντιμετώπιση φθορών σε υφιστάμενα Συστήματα και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας με την τοποθέτηση νέων όπου απαιτείται. Τα Συστήματα Αναχαίτισης Οχημάτων θα τοποθετηθούν τόσο στο Εθνικό όσο και στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Π.Ε. Μαγνησίας και Σποράδων.
 
Συγκεκριμένα θα υλοποιηθούν οι εξής εργασίες:
 
⦁       Τοποθέτηση νέων Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας
 
⦁       Επισκευή υφιστάμενων Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας
 
⦁       Αποξήλωση και αντικατάσταση υφιστάμενων Συστημάτων Οδικής Ασφάλειας.
 
 
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ